​Презентація сайту урбаністичного проекту на XXXVІ Міжнародній краєзнавчій конференції молодих учених

7 грудня 2018 р. відбулася 36-а Міжнародна краєзнавча конференція молодих учених «Краєзнавство в системі історичного знання (до 10-річчя Центру краєзнавства імені академіка П.Т.Тронька)».

На пленарному засіданні конференції к.і.н. Є.С.Рачков презентував присутнім сайт міжнародного наукового проекту «Практики саморепрезентації багатонаціонального міста в індустріальну і постіндустріальну добу», розповів про мету та завдання проекту, а також запросив усіх присутніх до співпраці.

Організаторами конференції були історичний факультет Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених та Центр краєзнавства імені академіка П.Т.Тронька. Співорганізаторами виступили Харківський національний педагогічний університет імені Г.С.Сковороди та Центр медичного краєзнавства імені професора В.Д.Отамановського Харківського національного медичного університету. У роботі конференції взяли участь більше 50 студентів, аспірантів та молодих учених із навчальних закладів України та закордону.