Спільне засідання гуртка історіографії, джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін та гуртка історії України

12 вересня відбулося спільне засідання гуртка історіографії, джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін та гуртка історії України. Це традиційне засідання, під час якого студенти- учасники об'їзду архівів Польщі звітують по набутий досвід та діляться враженнями. Цього року спікерами виступили Ілля Федоров та Марина Арістархова. Власним досвідом участі в програмах академічної мобільності також поділилися студенти Марія Ваніна та Дмитро Соляник («Соціальна думка Митрополита Андрея Шептицького», Львів), а також Павло Пугачов (стажування в університеті Фрідріха-Олександра, Ерланген, Німеччина).

Друга частина засідання була присвячена виборам старости гуртка історіографії, джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін. У ході чесної та гострої конкурентної боротьби між двома гідними претендентками більшістю голосів була обрана студентка третього курсу Ірина Трофименко. Бажаємо Ірині натхнення у роботі!

Під час засідання також присутні мали нагоду подякувати за самовіддану та плідну працю Дмитру Ракову, який обіймав посаду старости гуртка протягом 2017-2019 рр.