Відкриття виставки «Солодка історія Харкова»

23 грудня 2016 р. до Дня працівника архівних установ у приміщенні Музею історії відбулося відкриття виставки «Солодка історія Харкова: за матеріалами архіву Харківської бісквітної фабрики, Державного архіву Харківської області та Центрального державного науково-технічного архіву».

В заході взяли участь співробітники Архіву ХНУ, ДАХО та ЦДНТА України, викладачі, співробітники та студенти Харківського університету. З вітальним словом до присутніх звернулися директор Музею історії В. Ю. Іващенко, декан історичного факультету С. Д. Литовченко, завідувач кафедри історіографії, джерелознавства та археології, професор С. І. Посохов.

Підготували виставку магістри історичного факультету: П. Болдєнков, М. Єжков, А. Кальцова, А. Рибалка та С. Сєдих. Презентуючи виставку, студенти охарактеризували інформаційний потенціал архівних установ з вивчення історії кондитерської промисловості Харкова з кінця ХІХ ст. і до сьогодення, розповіли про типові та оригінальні документи, окремі експонати.

Привітали присутніх із професійним святом заступник директора Центру краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька О. І. Вовк та провідний спеціаліст ДАХО О. С. Гнезділо.
Наприкінці, на свято завітав Дід Мороз, який перевірив ерудованість присутніх, нагородив солодощами переможців та вітальними листівками співробітників архівів.
Всі бажаючі мали можливість сфотографуватися біля музейної ялинки та в спеціальній фотозоні!
Виставка працюватиме упродовж місяця!