Кураторська година. Майстер-клас «Як підготуватися до студентської наукової конференції»

23 лютого 2024 р. для студентів групи ІС-21 та за їхньої ініціативи проведено кураторську годину на тему: «Як підготуватися до студентської наукової конференції» (куратор - доцент кафедри історіографії, джерелознавства та археології О.Г.Павлова).

До участі в кураторській годині було запрошено випускницю кафедри історіографії, джерелознавства та археології 2022 р. Серафиму Кей (у студентські роки вона була активною учасницею наукових конференцій, її доповіді неодноразово були відзначені грамотами та преміями) та студентку 2 курсу Олену Тихонову (цього навчального року вона успішно дебютувала на Краєзнавчій конференції, під час якої її доповідь була відзначена грамотою).

Захід відбувся у форматі майстер-класу. С.Кейс докладно ознайомила присутніх із секретами підготовки тез та наукової доповіді, поділилася власним досвідом участі в наукових конференціях. Своєю чергою О.Тихонова виголосила доповідь як приклад наукової презентації під час конференції. Після виступів відбулося жваве обговорення. Насамперед, студентів цікавило, як і хто задає запитання під час конференції, яка там панує атмосфера тощо.

Висловлюємо щиру подяку С.Кейс та О.Тихоновій за участь у кураторській годині!