​Вітаємо студентів кафедри с успішним виступом на «КАРАЗІНСЬКИХ ЧИТАННЯХ»

28 квітня 2017 р. на історичному факультеті ХНУ імені В.Н.Каразіна відбулася ювілейна 70-та Міжнародна конференція молодих вчених «Каразінські читання».

У роботі конференції, поряд з представниками навчальних закладів та установ Харкова, взяли участь гості з інших міст України, Росії, Польщі та Угорщини. Загалом – понад 190 учасників. Робота конференції відбувалася у рамках 20 секцій, що охопили майже всі історичні періоди та континенти.

За підсумками конференції дипломами та цінними подарунками були відзначені, серед інших кращих істориків-початківців, і студенти кафедри історіографії, джерелознавства та археології:

* Ігор Іськов (науковий керівник – канд. іст. наук, доц. В.В.Скирда) за найкращу доповідь на секції «Археологія»;

* Сергій Зайцев (науковий керівник – докт. іст. наук, проф. С.І.Посохов) за найкращу доповідь на секції «Джерелознавство та спеціальні історичні дисципліни»;

* Анастасія Рибалко (науковий керівник – докт. іст. наук, проф. С.І.Посохов) за найкращу доповідь на секції «Історія культури»;

* Катерина Чечкіна (науковий керівник – канд. іст. наук, доц. В.Ю.Іващенко) за найкращу доповідь на секції «Історія науки та освіти».

Вітаємо і бажаємо успіхів та нових досягнень!