Засідання гуртка мистецтвознавців

4 березня в межах гуртка Мистецтвознавців кафедри історіографії, джерелознавства та археології відбулася зустріч студентів та викладачів з директоркою центру сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр» – Наталею Івановою.

Наталя Валентинівна підготувала дискусійну тему для нашої бесіди про співіснування сучасного мистецтва з класичним. Директор розповіла, що основна мета сучасного мистецтва, занурити глядача в сьогоденні проблеми. Митці часто гротескно звертають увагу на проблеми, спеціально їх перебільшуючи.

Також, цікаво було почути особливі історії та факти про роботу з художниками. Директор розповіла про свої враження від співпраці з окремими митцями, згадала таких як Роман Мінін, Тарас Каменной, Белла Логачева та ін. Показала роботи, які вразили її найбільше, запали в душу.

З нашої зустрічі с Наталею Валентинівною ми зрозуміли, що ЄрміловЦенрт є простором не тільки для виставок, а мультикультурним і комунікативним майданчиком для демонстрації найрізноманітніших жанрів мистецтва, де можуть виступати музиканти, де можна ставити спектаклі, проводити лекції та круглі столи.

Хочемо побажати колективу центру сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр» нових проектів, як цікавої робити так і не менш цікавих експонентів та глядачів!